Dieren fotoshoot

Wil jij heel graag een keer met je favoriete huisdier op de foto? Van een schattige puppy tot je trouwe maatje waar je al jaren mee woont, van konijnen tot katten. Alles is mogelijk! Ik kom graag bij je langs voor een leuke fotoshoot. Uiteraard kan de fotoshoot ook plaatsvinden op andere locaties. Ik denk graag met je mee. Jij kent je huisdier het beste dus eigen ideeën worden op prijs gesteld!

Het is belangrijk dat jouw huisdier zich op z’n gemak voelt. Daarom kunnen we de fotoshoot, in het geval van honden, bijvoorbeeld thuis doen maar ook je tuin, in het bos of op het strand. Voor andere, kleinere huisdieren, zoals vogels, konijnen, cavia’s of katten, is binnen fotograferen ook mogelijk. Hierbij is natuurlijk daglicht wel heel belangrijk. Twijfel je of er bij jou thuis te weinig ruimte/lichtinval is? Laat het even weten, dan bespreken we de verdere opties.

Jij kent je huisdier het best en deze zal ook op jouw stem en eventuele commando’s reageren. Ik vraag je dus om als een soort van assistent te fungeren tijdens de shoot. Samen werken we dan naar de mooiste foto’s toe!

Prijs op aanvraag