Familie Fotoshoot

Heb je iets te vieren of wil je gewoon graag op de foto met het hele gezin? Geen probleem. Ik kom graag bij je thuis of op locatie om het hele gezin vast te leggen. Ook bij een Familie/Gezinsfotoshoot zijn eigen ideeën altijd welkom. Ik neem de tijd om de foto’s te maken en je wensen door te nemen. Het is belangrijk om elkaar eerst even te leren kennen. Vooral met kinderen is dit belangrijk, zodat ze spontaan op de foto kunnen komen. Door mijn ervaring met kids shoots kan ik gemakkelijk contact met kinderen maken.

Het is belangrijk dat het hele gezin zich op het gemak voelt. Daarom is het belangrijk om iedereen even te spreken en de shoot op een locatie te doen waar iedereen zich thuis en op zijn of haar gemak voelt. Ik probeer tijdens de shoot altijd meerdere settings en verschillende stijlen. Vanuit deze basis kunnen we verder werken naar een setting die voor iedereen goed voelt. De mogelijkheden bij een Familie of Gezinsfotoshoot zijn groot en ik denk graag met je mee!

Inbegrepen is:

  • Een kennismakingsgesprek vooraf. Dit kan telefonisch, maar hiervoor kan ik ook bij jullie langs komen.
  • Fotoshoot van maximaal 2 uur, thuis in jullie eigen vertrouwde omgeving of op locatie
  • Gebruik van mijn fotografie accessoires
  • Mijn tijd, creativiteit en meedenken.
  • Professionele fotobewerking van maximaal 2 uur.
  • 8 foto’s in hoge resolutie voor eigen gebruik om te printen en/of te laten bedrukken op bijvoorbeeld een canvas of fotoboek.
  • de 8 gekozen foto’s tevens in web-resolutie voorzien van watermerk voor online gebruik en om te delen via e-mail, whatsapp en social media zoals facebook, twitter, pinterest en dergelijke.

Kosten: € 125,-

Shoot boeken of meer informatie?
Klik hier om contact op te nemen.

Er is uiteraard de mogelijkheid om tegen een meerprijs, meerdere foto’s te bestellen. Met afname van afwijkende stuks, of alles in één koop gelden speciale tarieven op aanvraag.

Afzeggen geschied 24 uur van tevoren, anders ben ik genoodzaakt om € 25,- in rekening te brengen. Binnen een week ontvang je een bestelformulier met de foto’s van de fotoshoot. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken om te bestellen. De levertijd van de uiteindelijk bewerkte digitale foto’s bedraagt na bestelling ongeveer 2 weken.

PRIJSWIJZIGINGEN ONDER VOORBEHOUD