Kids fotoshoot

Tweeling Emma & Gwen

Bekijk hierboven de fotoshoot van Emma & Gwen!

Niets is zo onvoorspelbaar als kinderen op de foto zetten. Een kidsfotoshoot loopt vaak anders dan verwacht, dit maakt zo’n shoot heel leuk en onvoorspelbaar. Het is altijd weer een verrassing. Je kan het nog zo goed voorbereiden, maar de kids hebben de regie en bepalen uiteindelijk waar ze op dat moment zin in hebben. Dit geeft in de meeste gevallen juist die sfeer die je zoekt in de foto’s. Een momentopname van plezier, spontaniteit en geen statisch geposeer/statisch beeld.

Het is belangrijk dat het kind zichzelf kan zijn. Ik ben gek op kinderen en speel graag mee. Het contact tussen mij en het kind zorgt voor een samenspel waaruit de spontane foto’s ontstaan. Tussen het spelen door maak ik ook een aantal portretfoto’s, fotografeer ik details, zoals een close-up van het gezicht en zet ik het kind helemaal en duidelijk op de foto. Uiteraard bespreek ik vooraf met jullie, de ouders/verzorgers, of er nog specifieke wensen zijn waar ik rekening mee moet houden. Daarnaast ben ik tijdens zo’n gesprek altijd nieuwschierig naar de eigenschappen en hobbies van het kind. Hier kan ik weer rekening mee houden tijdens de fotoshoot.

Deze fotoshoot staat in het teken van jouw kind/jouw kinderen. Als er tijd over is kunnen we natuurlijk wel nog een aantal leuke foto’s maken met de ouders. We eindigen een fotoshoot altijd met een “gekke-bekke” foto! Het belangrijkste is dat we veel plezier hebben, dat het kind plezier heeft en dat we er samen een gezellige dag van maken!

Inbegrepen is:

  • Een kennismakingsgesprek vooraf. Dit kan telefonisch, maar hiervoor kan ik ook bij jullie langs komen.
  • Fotoshoot van maximaal 2,5 uur, thuis in jullie eigen vertrouwde omgeving of op locatie
  • Maximaal 4 kinderen
  • Gebruik van mijn fotografie accessoires
  • Mijn tijd, creativiteit en meedenken.
  • Professionele fotobewerking van maximaal 2,5 uur.
  • 20 foto’s in hoge resolutie voor eigen gebruik om te printen en/of te laten bedrukken op bijvoorbeeld een canvas of fotoboek.
  • de 20 gekozen foto’s tevens in web-resolutie voorzien van watermerk voor online gebruik en om te delen via e-mail, whatsapp en social media zoals facebook, twitter, pinterest en dergelijke.

Kosten: € 175,-

Shoot boeken of meer informatie?
Klik hier om contact op te nemen.

Er is uiteraard de mogelijkheid om tegen een meerprijs, meerdere foto’s te bestellen. Met afname van afwijkende stuks, of alles in één koop gelden speciale tarieven op aanvraag.

Afzeggen geschied 24 uur van tevoren, anders ben ik genoodzaakt om € 25,- in rekening te brengen. Binnen een week ontvang je een bestelformulier met de foto’s van de fotoshoot. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken om te bestellen. De levertijd van de uiteindelijk bewerkte digitale foto’s bedraagt na bestelling ongeveer 2 weken.

PRIJSWIJZIGINGEN ONDER VOORBEHOUD