Mini Fotoshoot

Mini Fotoshoot Inspiratie

Laat je inspireren door deze fotoshoots! Niets is ons te gek, neem voor meer informatie contact met ons op

Snel een foto nodig zonder al te veel poespas? Of misschien wil je graag een mooie foto van je kids en hoeft de fotoshoot geen complete opvulling voor een fotoboek te zijn?
Wellicht is de mini fotoshoot dan wat voor jou!

Wat kun je verwachten? We snappen dat je het druk hebt, dus deze fotoshoot neemt maar één uur van je kostbare tijd in beslag. Je kunt er voor kiezen om alleen jezelf op de gevoelige plaat te laten vastleggen op jouw favoriete plekje in de buurt, maar gezellig met een paar vrienden, familieleden, de buren of met de hond mag natuurlijk ook (maximaal 4 personen/dieren).

Na afloop van deze shoot ontvang je maar liefst vijf digitale bestanden naar keuze in hoge resolutie voor eigen gebruik. Deze foto’s ontvang je ook in lagere resolutie zodat je ze gelijk kunt posten op Facebook en Instagram. Kun je niet kiezen en wil je nog meer foto’s ontvangen? Dan kun je uiteraard ook tegen een kleine meerprijs meerdere foto’s te bestellen.

Wil je meer weten of gewoon direct de mini fotoshoot inplannen? Neem dan contact met ons op via info@multiontwerp.nl of vul het contactformulier in op deze website.

Inbegrepen is:

  • Een telefonisch kennismakingsgesprek vooraf.
  • Fotoshoot van maximaal 1 uur, thuis in jullie eigen vertrouwde omgeving of op locatie in de buurt
  • Gebruik van mijn fotografie accessoires
  • Mijn tijd, creativiteit en meedenken.
  • Professionele fotobewerking van maximaal 1 uur.
  • 5 foto’s in hoge resolutie voor eigen gebruik om te printen en/of te laten bedrukken op bijvoorbeeld een canvas of fotoboek.
  • de 5 gekozen foto’s tevens in web-resolutie voorzien van watermerk voor online gebruik en om te delen via e-mail, whatsapp en social media zoals facebook, twitter, pinterest en dergelijke.

Kosten: € 75,-

Shoot boeken of meer informatie?
Klik hier om contact op te nemen.

Afzeggen geschied 24 uur van tevoren, anders ben ik genoodzaakt om € 25,- in rekening te brengen. Binnen een week ontvang je een bestelformulier met de foto’s van de fotoshoot. De levertijd van de uiteindelijk bewerkte digitale foto’s bedraagt na bestelling ongeveer 2 weken.

Prijswijzigingen onder voorbehoud