Zwanger fotoshoot

Zwangerfotoshoot - Inge en Mason - Park

Zwangerfotoshoot van Moeder samen met haar zoon in het Hofpark te Wateringen

Zwangerfotoshoot - Norin en Faya - Park

Zwangerfotoshoot van Moeder samen met haar dochter in het Westbroekpark te Scheveningen

Zwangerfotoshoot - Familie Kuijpers - Strand

Zwangerfotoshoot samen met het hele gezin aan het strand van Kijkduin

Zwangerfotoshoot - Naila en Livleen - Park

Zwangerfotoshoot van Moeder samen met haar dochter in het Hofpark te Wateringen

Zwangerfotoshoot - Norin en Michael - Thuis

Zwangerfotoshoot in de vertrouwde thuisomgeving

Impressie diverse recente fotoshoots

Een impressie van diverse fotoshoots gerealiseerd door Multi Ontwerp en Fotografie

Minifotoshoot Jessy & Oma

Gezellig met oma op de foto!

In blijde verwachting van je eerste kindje? Of misschien je tweede of heb je er al een paar rondlopen? Elke zwangerschap is even uniek, niets is mooier om dat moment vast te leggen voor later. Vind je het leuk om je mooie buik op de foto te zetten, alleen, of samen met je partner en/of kinderen?
Dan is zo’n zwangerfotoshoot misschien wel wat voor jou!

Jij bent de baas! Ik luister graag naar jouw ideeën en doe graag inspiratie met je op. Zo kunnen we tijdens het kennismakingsgesprek alvast beginnen met brainstormen. Deze brainstormsessies kunnen we voortzetten via bijvoorbeeld pinterest.

De zwangershoot vind meestal plaats tussen de 30 ste en 35ste week op een locatie naar keuze. Afhankelijk van het seizoen, kan je kiezen voor bijvoorbeeld het strand, een park of het bos. Ben je het liefst thuis in je vertrouwde omgeving, dan kan dat uiteraard ook gewoon. Andere locaties en ideeën zijn uiteraard bespreekbaar!

Het is aan te raden om op de dag van de shoot van te voren al wat gemakkelijke kleding te dragen die losjes om je lichaam zit. Dit om zo veel mogelijk te voorkomen dat er striemen van je kleding in je huid zichtbaar zijn. Het is leuk om met verschillende kledingsetjes op de foto te gaan, neem wat mee waar je jezelf lekker in voelt, helemaal wat je zelf mooi vindt. Als je het moeilijk vindt om kleding uit te zoeken help ik je graag door advies te geven.

Het is ook erg leuk om alvast een aantal spulletjes mee te brengen die je voor de baby al in huis hebt, denk bijvoorbeeld aan schattige babyschoentjes of een lief babyspeeltje.
Misschien ook leuk voor op jullie geboortekaartje?

Voor iedereen die een zwangerfotoshoot afneemt bij Multi Fotografie, geldt een korting van € 25,- op de newbornfotoshoot! Boek een newbornshoot ruim van tevoren om zeker te zijn van een plekje!

Inbegrepen is:

  • Een kennismakingsgesprek vooraf. Dit kan telefonisch, maar hiervoor kan ik ook bij jullie langs komen.
  • Fotoshoot van maximaal 2 uur, thuis in jullie eigen vertrouwde omgeving of op locatie
  • Gebruik van mijn fotografie accessoires
  • Mijn tijd, creativiteit en meedenken.
  • Professionele fotobewerking van maximaal 2 uur.
  • 8 foto’s in hoge resolutie voor eigen gebruik om te printen en/of te laten bedrukken op bijvoorbeeld een canvas of fotoboek.
  • de 8 gekozen foto’s tevens in web-resolutie voorzien van watermerk voor online gebruik en om te delen via e-mail, whatsapp en social media zoals facebook, twitter, pinterest en dergelijke.

Kosten: € 125,-

Shoot boeken of meer informatie?
Klik hier om contact op te nemen.

Er is uiteraard de mogelijkheid om tegen een meerprijs, meerdere foto’s te bestellen. Met afname van afwijkende stuks, of alles in één koop gelden speciale tarieven op aanvraag.

Afzeggen geschied 24 uur van tevoren, anders ben ik genoodzaakt om € 25,- in rekening te brengen. Binnen een week ontvang je een bestelformulier met de foto’s van de fotoshoot. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken om te bestellen. De levertijd van de uiteindelijk bewerkte digitale foto’s bedraagt na bestelling ongeveer 2 weken.

PRIJSWIJZIGINGEN ONDER VOORBEHOUD