Geboortekaart

Wij ontwerpen en bedrukken ook unieke geboortekaartjes. Samen bespreken we vooraf uw wensen, waarin ruimte is voor eigen ideeen. Er kan gekozen worden uit onze eigen collectie, maar wij kunnen ook (samen) een uniek eigen ontwerp ontwikkelen. Wij kunnen de geboortekaartjes leveren in diverse formaten en papiersoorten. Zo leveren wij bijvoorbeeld op glanzend, mat, maar ook op glitterlook (Ice Silver Metallic) papier.Persoonlijke geboortekaartjes

Het is leuk om bijvoorbeeld een eigen afbeelding zoals de babyschoentjes, een teddybeer of een ander object van de baby symbolisch op het kaartje te plaatsen. Dit geeft het geboortekaartje een persoonlijke touch! Het ontwikkelen van de geboortekaartjes kan ook in combinatie met een newbornshoot of bijvoorbeeld een zwangerschapshoot. De gewenste foto voor op het kaartje word dan met spoed bewerkt en geplaatst op het gewenste geboortekaartontwerp.
De mogelijkheden zijn eindeloos, ik denk graag met u mee!

Het ontwerp kunnen we vooraf al samenstellen voor een nog snellere verwerking. Afhankelijk van het papiersoort is de levertijd na aanleveren gemiddeld 4 werkdagen.

Tegen een meerprijs is er snellere verzending van het drukwerk mogelijk. De enveloppen kunnen vooraf geleverd worden, zodat deze alvast geschreven kunnen worden.

Neem contact op voor de vele mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgaaf.